Tänään oli siis kissan röntgen ja siellä selvisi, että ei varmaankaan kyseessä nyt kuitenkaan kasvain ole, vaan viheliäinen virtsakivi, jota ei voida liuottaakaan, vaan se täytyy leikata pois. Tälle kivelle oli joku nimikin, vaan en nyt sitä saa päähäni. Nyt pissassa olikin sitten paljon tulehdusta ja virtsakivikiteitä. Maanantaina ei juurikaan ollut. Lisäksi pissasta löytyi sokeria ja verikokeen perusteella sitä oli aika tavalla normaalia enemmän, mitä kissalla saisi olla. Uusi pissanäyte kunhan Hermanni tusota hieman tokenee, että nähdään, johtuuku sokeri vain stressitason noususta vai esim. diabeteksestä. no huoh. ei kai sitäkin nyt vielä tässä...

Mutta. Hermanni toki on töttöröö vieläkin rauhoituksesta, sinnikäs poika, vaati kaksi rauhoituspiikkiä, ennenkuin tokeni aloilleen  ja saatiin vietyä röntgeniin :) Mutta on jotenkin pirteämpi kuin eilen, joten hyvillä mielin olen siitä! Antibiootit jatkuu ja voimakas kipulääkitys, että saa pissattua ainakin kivuitta. Katsotaan miten meidän käy...Leikkausaika on 3 viikon päästä. Tietenkin sitten ennemmin jos näyttää, että on pakko leikata kiireellisenä.

Että tämmöstä täällä. Kohta pitääkin Hermannille antaa antibioottia taas ja se kun niiiiin nauttii kun suuhun lykätään jotain kaameaa nestettä! Pienellä väkivallalla vaan alas, eipä siinä muu auta :)