Taukoa on ollut blogin päivittämisen kanssa aika reilusti. Tämä kevät sen tekee :) Pihalla on paljon puuhattavaa, kun luonto heräilee talvihorroksesta, pitää haravoida, kuopsuttaa maata ja muutenkin sitä viihtyy tuolla kauniissa säässä ihan eri tavalla kuin talven pakkasilla.

Nukkekotihommat on nyt hetken ainakin jäissä, melkein valmista tuolla talossa alkaakin jo olla. Joitakin uusia suunnitelmia on mielessä, katsotaan kun aikaa löytyy, niin josko niitä alkaisin toteuttaa.

Neronkin kutina mysteeri alkaa selvitä. Kyseessä ei olekaan allergia, vaan kilpirauhasen vajaatoiminta. Piti rampata monesti lääkärillä ja vaihtaakin lääkäri välissä, ennenkuin selvisi. Nyt annetaan thyroksinia noin kuukauden päivät ja katsellaan miten tilanne kehittyy. Sitten taas verikokeisiin ja arvioimaan tilannetta uudelleen ja miettimään jatkoa. Ei mikään kiva homma, mutta kun koira muuten nyt näyttää hyvinvoivalta ja onnelliselta, niin eiköhän me tämän sairauden kanssa pärjätä, lääkettä vain pitää muistaa antaa (8 tabua päivässä!).