Niin, jotain pientä, mm. kenkiä ja pikkuisia mattoja....

1233307094_kenkia.jpg 

Kokeilin ensi kertaa tehdä kenkiä. Olipas se hankalaa! Mutta ihan hauskaa, tämän pariin kyllä palataan vielä. Tuossa nuo näperrykset, siinä on nahasta tehdyt "sandaalit", kankaasta väkerretyt aamutossut ja kylpytohvelit joustofroteesta. Aamutossuihin kaipaan semmoista pikku "pallosta" koristeeksi, pitää keksiä mistä sen taikoo.

 

1233307115_korit.jpg

Lankakori ja sitten joku muu vaan kori. Ei mikään iso homma, kunhan hieman koristelin ja tein lankakeriä toiseen. Mulla oli silloin ideaa, mutta kaikki katosi, kun kaksi pikkuista 18kk ikäistä neitiä vaati niin huomiota eikä äiti saanut keskittyä silloin juuri yhtään. Jäi vähän puolitiehen, mutta olkoon.

 

1233307141_matot.jpg

Jossain blogissa törmäsin hauskaan tapaan tehdä mattoja Hymy Mutta enhän mä nyt kuolemaksenikaan muista kenen blogi se oli!

Mutta siis. Ensin leikataan kankaasta matonkudetta, sopivan ohutta, mulla oli varmaan noin 1cm paksuista. Niitä 3kpl ja sitten letitetään. Ja valmis letti sitten ommellaan, käsin, muotoon, pyöreäksi ne ainakin saa, enpä ole kokeillut, onnistuuko ihan perusmaton muoto, eli suorakulmio...

 

1233307157_tarvikkeet.jpg

Nukkekoti ja Lelusta saapui eilen tilaamani tavarat. Ihanaa, uusia maaleja, näitä olenkin tarvinnut! Leikattavaa peiliä, hajuvesipulloihin osia, ovenkolkutin nukketaloon ja miniprinttejä, etikettejä vaikka minkälaisia.