Täällä satoi aamulla hentoisesti lunta, kun herättiin. Ja koko aamun on sade jatkunut, nyt on jo maa ihan valkoisen peiton alla. Pari plus-astetta kyllä, että ei tuo lumi maassa kauaa kuitenkaan pysy. Siksipä käytiin jo aikaisin (meille ulos meno klo 8.30 aamulla on aikaisin) pikkulikkojen kanssa pyörittelemässä lumipalloja ja tarkastamassa, josko jo leikkipuiston mäestä päästään "pyllyliukua" (no melkein...). Tulipa riehuttua ja kasteltua vaatteet, niin äiti kuin lapset

Nyt ovat tytöt niin rauhallisia ulkona riekkumisen jälkeen ja masutkin on täynnä ruokaa ja juomaa. Minä aion tästä kohta taas näpertää joulukalenterin luukkujen kimpussa...Puolet vielä jäljellä! Mutta nyt on niin jouluinen olo, kun luntakin sataa! Kivaa kivaa!!!! Ja pikkutyttöjen huonettakin pitää laittaa, yläkerran "työhuone" saa uuden elämän, kun tytöt muuttaa sinne, tai ainakin ensi alkuun tavarat (lelut ja sellaiset) muuttaa ja tytöt sitten joskus, vielä on varmaan turvallisin nukkua äidin ja isin huoneessa :)

 

Muoks. Ettei ihan kuvaton postaus olisi, niin laitan tähän kuvan...Ostin Lapin reissulta itse itselleni tuliaisiksi ;) nämä kyltit keittiöön. Varsin hupaisa tuo "tänäänkin tarjolla..." Voipi näyttää sitä aina muksuille, jos nurisevat ruuasta ;)