Ei saa sitten nauraa...tässä ensimmäinen nukkekokeiluni Nauru Mulla tuli yksi ilta mieleen, että hei, mulla on jossain kaapin kätkössä aikaa sitten hankkimaani super sculpey massaa ja heti oli pakko lähteä etsimään. Löysin paketin ja se vaikutti hiukan kovalle, kuuluukohan olla, en tiiä. Palava into heti syttyi kokeilemaan, mähän en ole massaillut vielä mitään. Tuntunut niin haastavalta...

No siinä aloin massailla kovalla tohinalla nuken hahmoa. Koko muu perhe "kyttäsi" pöydän ympärillä ja kyseli ja ihmetteli, mitä mä teen, millainen tulee jne. Pientä painetta! Ei se niin vaikeeta ollutkaan, itseasiassa oikein kivaa. Pakko vielä massailla, mieluiten ihan rauhassa, vielä lisääkin. Mutta tässä siis nopsa yhden illan kokeilu. Tämä beibe vaan on hieman...hmmm...isoksi kasvanut, ainakin 1:12 maailmaan, joten joutunee koristeeksi tms. muuhun tarkoitukseen. Mutta hyvä harjoitus.

Vaatteet uupuu ja hiukset. Mulla joitain kangastilkkuja on, mutta mikään ei nyt miellytä silmää. Raukka joutunee odottelemaan vaatetustaan tovin. Hiuksetkin pitää kehitellä jostain, katsella askartelukaupasta materiaalia, kunhan sinne joskus pääsee. Ja tuota vanutoppausta toki pitää muokata, että saadaan "muodot kohdilleen".