Joulukalenterin luukkuja availlaan toki joka päivä, mutta koneelle niiden saaminen on "hankalaa" kun ei muka ole aikaa istahtaa koneen äärelle...hmmm...joulunaika toki kiireistä itse kullakin :) Laitellaan nyt sitten aina muutama kerralla näytille, mitä kaikkea on tullut luukuista!!! Tässä luukku numero 10 ja pieni pitsiliina joulunsävyssä! Uskomattoman hienoa työtä!

 

Herkullisia kahvikakkuja luukusta numero 11.

 

Luukku 12: Ylisöpö virkattu kassi! Ja taas niin hienoa työtä! Voi että kun jotkut osaa näin pientä virkata, minä en osaa edes mammutti-paksulla-langalla...hih.

 

Luukku 13: Pieni joulukuusi ja kaunis pitsiliina! Joulukuusi pääsi ikkunalaudalle heti muuten. Kivasti näkyy sitten nukkekodin ikkunasta "ulos".

 

Luukku 14: Mahtava kasa kangasta ja pitsiä!!!!

 

 

Luukku 15: Suloiset nalletaulut ja paperinukkeja!

 

Luukku 16: Keppihevosia useammallekin lapselle! Meillä on tytöillä kanssa keppihevoset ja näistä kovasti innostuivat, heti hihkuivat että "keppi-heppa, keppi-heppa, tahtoo!!!" Mutta taitaa nämä mennä rikki vielä niin pienissä (2v) käsissä :) Mutta kauniisti katseltiin ennen kuin laitettiin nukketaloon. Täytyy kai alkaa miettiä taloon sitä pikkuväkeäkin nyt!