Pikku hiljaa olen tässä laitellut taloa. Kylppäri sai lattian, tapetit ja "puolipaneelin". Minimaailmasta tilasin vessanpöntön ja ammeen. Minimaailmasta on myös kylpyhuoneen lattia, kivaa kohokuvioista laattapahvia. Tapetit Tilda-paperia ja puolipaneeli valkoista aaltopahvia. Sanotaankos tuota nyt Helmi-paneeliksi??? Jotenkin sellainen muistikuva olisi, mutta enpäs nyt ole varma! Romanttinen vaaleanpunainen ja valkoinen sisustus tulee olemaan. Ei minun omaa tyyliäni, mutta on hauska kokeilla nukketaloon!

Tämä pesuvati on vaan niin söpö! Ostettu Doloreksesta (jos en väärin muista).

 

Olohuoneessa vihdoin lattia (Minimaailman lattiapaperia) ja sain aloiteltua tuon paneelin seinään. Niinhän siinä kävi, että sitä oli liian vähän! Ei ensimmäinen kerta meikäläisellä, kun joku loppuu kesken ja harmittaa kaiken innostuksen keskellä, kun ei saakaan valmista. Mutta ostetaan lisää ja saadaan valmiiksi, sitten joskus

 

Olohuoneen ruokailukalusto Minimaailman puuvalmiita. Tästä tulee todennäköisesti valkoinen.

 

Keittiössä on liesikupu, Minimaailmasta sekin. Cernitistä askartelin yksi päivä paistinpannun, jossa paistuu munakasta. Hieman tuli suuri ja kuhmurainen, ei siitä siis kovin lähikuvaa ;) Tätä harjoitellaan vielä! Liedellä myös yksi muu harjoitus, kannu paperista, oli siinä värkkäämistä ja sommittelemista, miten osat isuu ja ei istu...No nyt on ainakin jonkinlaiset perusteet, miten teen seuraavalla kerralla, josko sellainen kannu joskus onnistuisi ja mielellään pienempikin, kiitos :) Verhot ikkunoissa vaan pala pitsiä grillitikkuun liimattuna. Mutta kun piti jotakin saada! Ja siinä nyt on sitten jotakin.

Aivan ihana maitotonkka. Ostokamaa, en vain muista mistä...Miten mulla nyt muisti näin pätkii???? Huomaa lattia, joka sai kulutuskäsittelyn.