Tänään on se päivä, kun taas tuhannet pienet (ja isommatkin) aloittavat taas koulutyönsä. Ainakin meilläpäin. En tiedä, miten muualla Suomessa, alkaako kaikilla vielä koulut...?

Sinne se lähti aamulla, meidän tokaluokkalainen. On se niin iso poika jo. Ihan itse halusi yksin lähteä, ei kai sitä nyt äiti enää saattelemaan tokaluokkalaista, höh, pikkuvauvoja (lue:ekaluokkalaisia) saatellaan. Näin minulle kerrottiin, että näin sen täytyy sitten olla. :)

Vähän jännitettiin etukäteen, muutoksia kun on luvassa, eli se luokka, mikä oli ekalla, on nyt hajotettu ja osa jää samaan luokkaan ja osa saa uuden luokan ja opettajan. Ja meidän poika saa nyt uusia luokkakavereita ja uuden opettajan. Ja muutakin jännitettävää tälle päivälle osui, pitää vielä iltapäivällä pojan käydä hammaslääkärissä. Se ei ole kivaa, itseäkin aina jännittää mennä hammaslääkäriin, mutta ihan tarkistusta nyt vain, että ainakaan tällä kertaa ei mitään sen kummempaa ole tiedossa. Ja hyvät hampaat tuolla pojalla on, ei ole reikiä näkynyt, joten helpolla on päästy ja toivon edelleen, ettei niitä reikiä tulekaan!