Flunssan kourissa tässä lähes koko perhe. Ihanasti vaan noi pienimmät jaksaa, itse kun on flunssassa, tuntuu, että pää halkeaa ja väsyttää ja kolottaa eikä mitään jaksa. Vähän olen jaksellut nukketalon parissa puuhailla kuitenkin.

Tässä on tavallaan eteinen. Se on alakerran porrashuone, mutta minusta tuntuu, että portaita ei ehkä tule. Ne voisivat olla oven takana piilossa, leikisti ;) Eli takaseinälle hommataan aukeamaton ovi, josta muka kuljetaan oletettuihin portaisiin. Melko kätevää :) Muuten tämä jää niin ahtaaksi "komeroksi" jossa on vain portaat, jotka hallitsevat koko tilaa. Ei saa laitettua mitään kivoja eteisjuttuja! Oikeassa elämässähän portaat olisivat sitten talon ulkopuolella, mutta hei, ei kerrota kenellekään ;)

Minimaailmasta tuli kiva paketti, täynnä kaikkea ihanaa tilaamaani...mallailin tuossa olkkarin kalusteita. Vielä pitää mahduttaa huoneeseen ruokapöytä ja tuolit, varmasti piironkia tai kaappia jne...Lattiamateriaali vielä hakusessa, siksi kaikki lattialistat sun muut asettamatta. Ensin se lattia, että saa listojen alle "röpsö"reunat ja muut virheet sitten piiloon! Ja jos ihmettelet, miksi seinät on maalattu vain osittain, niin tuohon on tulossa paneelit, enkä "jaksanut" turhaan maalailla alas asti.