49415.jpg

Terve! Sanoo Hermanni :)

 

49418.jpg

Kappakokeilu keittiöön. Kuten näkyy, verhotanko on sinitarralla kiinni, en vielä tiedä kelpuutanko tuon kapan jäämään. Mutta olkoon nyt tuossa ainakin vielä toistaiseksi.

 

49419.jpg

Aiemmin tekemäni sänky sai maalia pintaan ja hieman koristetta. Sekä ylelliset vuodevaatteet ja "helmalakanan",  itseasiassa se on pitsi joka on liimattu sängyn reunaan kiinni. Kaapista pilkottaa muutama vaatehenkari, joita tein balsanjämistä ja rautalangasta.

 

49417.jpg

Olohuoneen nurkkaan tein avotakan. Se on maitopurkki ja päällystetty pikasilotteella. Sisäosan vuorasin tuosta näkyvästä kohtaa mustalla kartongilla ja heittelin näön vuoksi muutaman tikun palasen takkapuiksi. Kehittelen vielä jotain muuta takan sisälle, ehkä "tulen lieskat" jotenkin tai ainakin toisenlaista polttopuuta, pitää mennä tuohon pihalle kai koivunoksa varkaisiin ;)

Näkyy tuossa muutama viherkasvikin, mitä on tullut näprättyä. Ihan muovisia ovat, leikkelin vain pienemmiksi paloiksi ja istutin ruukkuun, multana muovailuvahaa, siihen oli helppo tökkiä noita kasvin osia.