53844.jpg

Tein olohuoneeseen sohvapöydän. Tuossa se näkyy tavaroiden alla. Noita tavaroita on viime aikoina tullut keräiltyä, kuvassa vain murto-osa. Kiitos äipälle ja systerille osasta!

Nuo tiikerinpennut pöllin lasten leluista, ajattelin, että saisiko niistä maalaamalla kissanpentuja. Pitää kokeilla :) Vaahtosammutin on myös lasten leluista. Nuorimmainen kyllä ihan itse anteliaasti sen lahjoitti nukkekotiini.

Vihreä matkalaukku on itseasiassa teroitin. Punaisen salkun alkuperää en tiedä, mutta se aukeaa ihan oikeasti ja siitähän voisi muokata vaikka läppärin! Miekka on coctailtikku, sekin maalataan aidommaksi.

Kaulin toimii ihan tuollaisenaan ja tuo puinen pikku veturi on kerrassaan hurmaava. Neliön malliset helmet on helmikaulanauhasta peräisin, nehän on kuin jotain purkkeja ja purnukoita.

Näitä nyt tässä olen pyöritellyt, viime aikoina on nukkekodin kanssa touhuiltu kyllä hieman verkkaampaan tahtiin. Tässä onkin tulossa pienimuotoista 1:1 kodinkin laittoa, ehkä laitan kuvia kun/jos saan valmiiksi.