42032.jpg

Meidän 3-vuotias päätti hankkia itselleen kännykän. Kauan askarteli ja värkkäsi tuon kanssa, mutta hieno siitä tuli, eikös? Minä tein noi numerot, kun ei tahtonut pojalta itseltä onnistua, muuten täysin pojan omaa suunnittelua. Olisiko Nokialla töitä suunnittelupuolella?  :)

Täytyy sanoa vielä se, että meillä on noita kaupasta ostettuja muovisia kännyköitä (leluja siis) useampikin, nehän pirisee ja soi. Mutta ei niillä millään ole leikitty niin hartaasti kuin tällä itsetehdyllä. Kyllä itte tehty on aina itte tehty.

 

42033.jpg

Keksin tuohon ammeeseen hanan metallikoukusta. Isäntä sai katkaista sen ruuviosan siitä pois, sillä on sitä bodia ;) Hanan vääntimet on kultaiset helmet jostain joulukuusen nauhasta. Tais olla samaa nauhaa, mitä käytin tuolla ennemmin kynttilänjalkoihinkin. Riittoisaa, kun ei mene kerralla kuin muutama helmi ja taitaa sitä nauhaa olla pari kolme metriä. Mitähän siitä vielä keksis!?

Tuossa ammeen takana on matala väliseinä. Haaveilin siihen lasitiiliseinää, muttei oikein tahtonut mikään konsti onnistua tai pysyä oikein koossa ja pystyssä. Noh, tuohon voi vielä jos haluaa niin laittaa lasitiiliä vaikka koristeeksi yläreunaan tai jotain. Saas nähdä mitä tässä vielä keksii, ideoita kyllä pukkaa, mutta ajan kanssa vähän ongelmia. Sitä ei oo tarpeeksi!